det där skitet...


Då vart det måndag, hatar måndagar...sådär sjukt sega ibland. Det märks tydligt när man sitter i förläsningssalen med ca 300 andra studenter och hälften sover. Många skyller på föreläsaren, precis som hon/ han skulle vara sjukt dåliga på det dom snackar om. Men faktum är igentligen att av iaf 50% av de som sover ,är så sjukt trötta efter en hård helg full utav droger. Ja ni vet mycket väl vad jag snackar om, men jag skyller också på förläsaren. Vissa suger ju faktiskt.

Helgen var min tillgodo, helt fri från tråkigheter. En mysig middag med ulrika, och allt släppte loss. Vi började komma in i helgsrytmen och med det menas;
 ja ni vet så där Flummigt trötta och skrattiga, typ då helvetet bryter loss och man blir sådär sjukt festsugen. Men vi höll oss i kragen och jag mötte upp kristoffer på stationen, lika flummig var han när han berätta om sin dejt med blått hår varav var rakat på sidorna och långt i mitten, lite utav ett "EMO" men han fajtades och kunde inte släppa att hon faktiskt var rätt söt. =) Vi somna sött i min lägis och pappa väcker oss med ett samtal.
Hajoivaj..lördag = ROSA inflyttingsfest. Wihoo.kul!  Det var som att sväva på små lätta rosa moln, allt var bara lycka, glädje och fylle. Jag blev typ alldeles förchokad och typ nästan hypnostisk i vårt heterogena umgänge...Men det var över förväntan och mirakulöst kul.

Idag kom jag på att när man står i en buss som kör ganska vilt, så är det ungefär som de var för mig när jag skulle lära mig åka snowboard. Det tar ett tag innan man lär sig tekniken att balansera vikten på rätt fot, sen när han bromsar måste du lägga tyngden bakåt, lite klurigt- . Ja du kan ju prova någon gång, håll inte idag och låsas att du står högt uppe i någon röd backe, skit i att folk tittar på dig pga. ditt konstiga beteende. Bara kör på, gratis snowboard åkning för fan. YOU WILL MAKE IT.


en stor puss på denna helg


ni har gjort den bäst  <3

lyckorus.

En summering av kvällen - toppen. Mer behöver jag egentligen inte säga? det var trevligt folk, helt okej dricka, skateboard, guitar hero, studsmatta. Mest av tiden spendera jag nog med mars utanför toaletten där vi pratade med en härlig växjögrabb ;-) hihi. Sov hos max sedan med fyra andra killar, lyckat? nee, de snarkade och vi fick sova tre i en 1.15 säng, trååångt. men det var kul ändå :-D
Ikväll kommer Christine, Johanna, Johanna, Johanna och Johanna hit. haha. Blir nog bara att vi tar det lugnt för det behöver jag! puss så länge. och här kommer en oseriös bild på mig och mars.


fest.

japp, ikväll blir det fest med mina fina vänner, hos Max. Kommer bli riktigt kul och nu taggar jag med musik! wiiihoo! Mamma suckar dock och säger att jag måste skruva ner, NOWAY! det är ju fest snart ;-D  Nu ska jag kamma håret och prova kläder till ikväll...kommer väl ta sisådär 3 år..ta det lugnt ikväll, för det ska jag ;-) hehe

pissar du i skolan?

Jag pissar iaf på skolan. 
Wierdohead och anna är på djupaste allvar klara med eximinationen, Men nu till det stora hela. Imorgon ska den redovisas och det är väl det som är de skrämmande. Vi ska snart bege oss till ett rum där vi ska öva på våran skapelse. Det kommer gå bra, hör jag en röst säga någonstans långt därbak i huvudet. 

Hungern smyger sig på och på menyn står det fattig studentmat alá köttbullar med lite ketchup och makaroner. - Jag ska faktiskt senare idag unna mig en god fika med solen i ansiktet på ett av malmös smultronsställe. TADAAA -> nämligen LILLA TORG. Och där tackar jag för mig. Fortsatt trevlig dag.
 


Det är fullständigt trisst.

De som känner mig vet att jag analyserar ittu precis allt som svävar runt i mitt "EKOHUVUD". Idag när jag satt på bussen på väg hem  till mitt näste kom jag bara att fundera på hur tråkiga vissa förhållande ser ut att vara.
Alla känner säkert igen sig och det sjuka är att till och med jag gör det.
Det kommer in en söt tjej i bussen hon sätter sig framför mig, hennes ansikte ser lite bittert ut men jag funderar inte vidare på det. Framifrån hör jag lite tjabbel och efter några sekunder kommer en söt kille och sätter sig brevid henne. Han ansiktsuttryck ser minst lika bittert ut. Nyfiken som jag är och med tanke på att jag redan ställt mig själv frågan, är de två ett par? Så kan jag inte låta bli att lyssna på de två deprisiva meningarna de utbytar med varandra precis innan tystanden sker.  Jag menar min bussresa hem tar endå cirka 20 minuter om jag har tur, och inte ett jävla ord krystades ur deras sura miner, utan istället åt varsitt håll kollar de ut genom fönstrerna med sökande blickar efter något sexigt att titta på och kanske vända sig efter. 
Jag börjar då fundera på hur länge de varit tillsammans?! eller är det kanske så att i deras hjärna ruterar meningen, "pinsam tystnad" om och om igen. de kanske rent utav hade oturen att hamna på samma buss hem efter deras första dejt? 
 Att de skulle kunna vara ett tajt kompispar är inte ens att spekulera över, för efter mina erfarenheter så stämmer det inte att man sitter som två vissna rosor och inte ens försöker muntra upp varandra om man vore vänner.

Jag vet att det här är totalt ointressant, men detta fundera jag på idag. Och det fick mig att inse att jag trivs som fisken i vattnet.


High on You.

Seg skoldag, var tröttare än tröttaste trötter på trötterland (ööhm..)
Följde med johanna hem efter skolan till hennes nya lägenhet, 'lite' stökigt där nu men den kommer nog bli fin ;-D Vi gjord estetläxan och skrev alla scener till vår musikvideo. Sedan kom hennes systers barn, Era och Vilda. Gud så söta! längtar tills jag blir större och får barn! hihi. Ikväll ska jag ut med henne och kanske gå hem till Max. Blir nog att vi lirar Guitar hero isåfall :-D För alla er som inte vet, så är jag mästaren på gh ;-)

Day and night.

Det sägs att jag lever för helgen, men denna helgen har varit den jobbigaste på länge.
Började i fredes med en tuff kväll med nina ute i malmös nattliv, Ett äventyr som var ganska lika de andra vi haft tillsammans men en aning mer berusade. Förvillade bort en påse med vin och cider, sprang halva malmö för att hitta taxin och påsen, utan resultat! Till vår förvåning står den i min lya dagen efter. Ja, vi var väl för fullt upptagna med att fixa håret bättra på sminket för att tänka på det viktigaste ,spriten!

Lördag fick man "paya" för sitt beteende, Ja jag låg utan att ljuga i sängen från halvfem på natten till halvåtta på kvällen :( fruktansvärt med sådana bakisdagar. Men det var bara att ta sig i kragen och sticka iväg till jobbet. Ush ja, Tingvalla timbuktu & damn kallade. ah..jag gillar han där timbuktu...han är skön, och eftersom där inte var fullt med folk så var det ju bara till att chilla och kolla på honom =)
Nu är de söndag och jag har sömnproblem, plus att jag har en intervjue att å till nu klockan tolv. SÅ ATT Eh...önska mig lycka till ;)


skridsko

Det blev en kort runda på H&M idag där jag hittade beiga chinos, äntligen! 198:- (vill ni se bild på dem?) Sen knallade jag hemåt och har nu sovit några timmar.. Det var tänkt att jag skulle på födelsedags fest för Alexander ikväll med mars, men idag började hon flytta till Ystad och därför hinner hon inte. Så planerna blir istället att bara träffa henne och gå lite runder här i Ystad. Vi får se vad som händer helt enkelt.




skridsko med tjejerna <3


äntligen vår!

Efter skolan följde jag med mars till Skurup. Vi njöt mest av det underbara vädret som äntligen kommit och spelade kubb. Jättemysig dag! Här får ni en bild sålänge, fler kommer snart :)


Första, andra, tredje...Punktslut!

Okej fanns det någon mening med denna bloggen från början? Syrran och jag har länge velat göra något tillsammans och eftersom vi bor 6 mil ifrån varandra kan det ibland bli lite knepigt. Jag skulle inte vilja påstå att det är jättelångt men tiden är ju dock knapp. Vi tog då ist beslutet att skapa en blogg där vi tillsammans kan dela med oss till varandra om avd som hänt i våra liv. Ibland tsm och ibland enskilt.

Ser att syrran ( Emmie) inlett bloggen med ett antal inlägg, men du gumman det ska bli ändring på de inte ska du få leda med flest inlägg här inte.
Och jag lovar er att berätta så mycket detaljer som möjligt om mitt liv, Det kan ibland bli smaskens och kanske till och med lite vad jag kallar det "top notch" eller kanske TO MUCH. Då är det bara till att blunda och försöka bortse den dystra och ibland härliga sanningen....Förövrigt är jag öppen och spontan så förvånba er inte om jag ibland chokar er med historier.

I måndes var en sådann spontan kväll. M och Jag bestämmde träff. Lagade mat och klämde två flaskor rövin, Det slutade med två skrattande själar en med sprucken läpp och en nästintill deckad M. Men sånt är mitt liv, lika kul var det inte dagen efter när taxin hämtade uipp mig vid kvart i åtta tiden. Då jag en halvtimme senare skulle hålla i en RYMD lektion med tvåor!
Jag ger er ett råd - lev i nuet, o tro på ödet. Det lönar sig.

Nu kan jag inte mer än säga godnatt. En Yr Lina lägger sig med gott samvete om att imorgon är den sista dagen!

forever yours.

idag var det EU-dag i skolan där vi skrev ett prov och lyssnade på olika politiker. Ganska drygt om ni frågar mig. Skippade matten pga. "huvudverk" och stack hem istället. Elisabeth kom över en stund, glass, maränger och choklassås åt vi och sedan såg vi Pelle svanslös! myyys. Vad kvällen bjuder på återstår att se!


"om du var en strömming skulle jag vara ditt fat,
om du var ett fönster skulle jag vara din gardin,
om du var min så skulle jag vara din"  -- Pelle.


let's GO!




två bilder från en kväll då min bästa vän bjöd mig på trerätters och fyrkamp.
Bilder av BillyBerg.

musik

Nu har vi håla i 3 timmar, under tiden har vi ätit och hört viktor spela gitarr, very gooood ;)
http://viktoriversen.blogg.se -

I fell in love at the seaside.

nu ska jag börja sätta fart med träningen, beach 09 väntar på mig! Så idag har jag gått 8 km snabbt vid havet. Mycket skönt att bara få vara själv och rensa tankarna. (vi kan ju skippa att jag och tre vänner åt på MAX idag...)

detta är föresten min och min syster blogg, Emmie och Linas blogg. därav namnet Lifeofle.
puss.


Fredagskväll.









Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0