koffeinkick och kryss i tak

Kan inte sova, kan inte sova...vet inte hur många gånger jag hört de orden i min hjärna. Ligger och vänder och vrider på mig, ska jag ringa det samtalet, ska jag sms:a det sms:et eller va fan ska jag göra?
Skulle inte druckit tre koppar kaffe innan. Kanske är det svaret.

Hatar långa nätter speciellt när man ska upp tidigt dagen efter, och det slår ju aldrig fel att det är just då det ska inträffa.
Shoppingångest idag igen, Är jag hopplös eller är jag ? JA det är jag.

Jag tror jag dör en annan dag.

Sitter i sängen och försöker läsa en hemsk kurslitteratur bok vid namn "kloka möten" Den skulle jag ha läst ut till imorgon. Jipee, jag är inte ett dugg motiverad, och boken suger kuk. Vad gör man?
Man gör sig två goda mackor, med keso, ruccola sallad och tomat lite örtsalt på toppen. Till detta serveras det gott grönt te. Framför datorn äter jag och kollar intervjun med Zlatan. =) Inte ett dugg intresserad av fotboll igentligen men fick känslan av att jag skulle kolla just det.

En mygga har stuckit mig och antagligen smittat mig med antingen pesten "svininfluensan" eller en jävligt grymm förkylning. Det spelar ingen roll vilket, fruktansvärt summ. Igår köpte jag på mig en massa hälsokost piller, dom knapprar jag tappert på.  Framsteg FRAMSTEG.
Nu når jag toppen.  



jag gör vad jag vill. och lite därtill.

Existens efter helgen är totalt nertrampad. Hoppet kom, men försvann lika fort. Molnen på himmlen färdades väldigt snabbt idag, ett tecken att lämna gammalt "behind" och se nya världar. Jag tror de, jag vill de, jag gör de.
Men gud så kul vi hade det igår, Tio imorse fortfarande yra det kände jag när jag skulle upp och slå en lyra.
Brödet smaka underbart inatt, och fötterna skrek efter fotvård. Mina stövlar som jag köpte för närmare två lax, är nog för små det kom jag på när jag skulle gå. Haha...vilken flopp. Men den största floppen skulle nog vara citerat från ett sms jag mottog inatt- Jag är den du vill att jag ska vara! :)
Att vissa har så höga tankar, och tror så mycket. Att dom verkligen tror att dom kan få en på fall, det är ju löjligt. Att dom vill ha en runt deras lillfinger!? Prova på nytt håll, jag är inte den man knyter runt som ett band. SORRY jag är alldeles för kall! 

Ibland blir jag förälskad i kyla, kallhet, det är som en drog som gör att man bara vill ha mer o mer. Det oftast då jag faller, det är sjukt. Jag kan bli äcklad av de som ger värme och visar att de bryr sig. Kan inte fatta? borde de inte vara tvärtom.  Alltid förbjuden frukt, alltid. 

Lite nervös inför morgondagen, ska på första jobbdagen som gympaledare. Ska ha en egen grupp :) Och gud, jag har inte gympat på flera år själv. Men ska bli jävligt skoj. Sen väntar jag på intervjue som bartender på Harrys, trevligt det med. Men hur fan ska jag ha tid till plugget, till karriären. Shit, igentligen skulle jag bli barägare, hade varit fett!

RSS 2.0