MINIS!ESTA

Skippade danskan och somnade med en fin vän i solen istället. Ikväll ska det tydligen bli åska, men vad spelar det för roll? det ska inte hindra mig och mars från att tälta i alla fall :-) Två pojkar kommer antagligen också och håller oss sällskap. Blir mindre kul att stiga upp klockan 7 efter att sovit ett få antal timmar, men det får gå! Ett minisiesta i min trädgård helt enkelt :-)

we belong together

överasskningsfest för johanna!

"hur ska jag någonsin kunna tacka er tillräckligt för vad ni gjorde för mig igår? tjejer, ni gav mig en helt oförglömlig kväll! med hela mitt hjärta vill jag tacka er, för allt ni fixade och ordnade! Ni är verkligen bäst och jag menar det! <3 jag blev verkligen överglad för allt ni ordnat åt mig! Jag hade aldrig kunnat tänka mig det ni fixade! Tusen tack till världens bästa tjejer! <3"

- Johanna Lundström.


sluta spela svår...

ibland fattar jag mig inte på mig själv, jag vill inget mer än att bara fråga ! Men jag vågar inte, det är mitt ego som gör mig så förbannad. Är jag rädd ? för vad? vem fan ska få skratta åt mig? vem ska få leka med mig? och vem fan bryr sig om så blir fallet? Vad är det tråkiga i det?
Det tråkiga att det är du som skrattar och leker som borde växa upp!
Men varför tar jag inte steget, när jag vet att det skulle bli bra, skulle kunna funka!...jag säger ofta till ida ( barndomskompis) att hon ska göra det, - Bara gör det ida! vad har du att förlora? Du kommer aldrig annars veta.
Hon och jag sitter i exakt samma sits. Jag peppar henne, men jag peppar inte mig själv. Jag tror jag klarar det så himmla enkelt, faktum är att jag skulle kunna göra det. Men något stoppar mig, Hmm?...
Ge mig mer te Tack!

Adressändring och bostadbidrags systemet skulle kunna förbättras. eller är det jag som tycker det är helt invecklat?

hur nära himlen kan vi nå?

jag har stängt av mobilen, köpt en godispåse eller två. Åkt långt ut på landet för att klappa mina får.
Jag har ignorerat spelet och kopplat bort problemen. Slutat tänka på framtiden och tankat båten full. 
jag har laddat kylen fyld med mat och tagit sommarklänningen på. Skickat inbjudan till dom kära och låtit radion
stå på.
problemen dom är borta jag är så långt från verkligheten, jag kan dansa under det blå utan att någon ser på.
det är du och jag på stranden, en filt, två kroppar och endast ett par ord. Himlen är som klarast och vi lika så!

jag vill bort, bort från tiden.  rymma, försvinna för en stund. känna att jag är i himlen. eller i någon underbar synonym.




 på andra platser än på jorden

Lördag.

chips, godis, läsk, en störd film och johanna jönsson - så såg min gårkväll ut. Mycket mysigt måste jag säga. Idag blir det stan med min syster som kom hem igår och för engångsskull har vi tid till att umgås med varandra. Ska försöka hitta något snyggt som jag kan ha på fest eftersom min garderob är ganska tom på det förtillfället. Ikväll är det cruising i Ystad, ska bli trevligt med lite fest på stranden. Vi hörs. Först ett foto på världens bästa syster Lina ;-)


slimminge - nästa New york?

Elna bjöd på grillfest (+ riktigt god frukost) i Slimminge i Fredags, mysigt värre! 




Valborg.




i torsdags var det valborg och fest hos viktor! VÄLDIGT lyckad kväll måste jag säga. Vaknade hos mars dagen efter <3

RSS 2.0