En godnatt saga.

Du prinsessa som sväva kan, låt din rosa klänning fladdra av vindens friska bris. Låt den bära dig vidare till nya äventyr och visa inte fruktan för en fläck eller två. Sätt klackarna dit dom ska, sträck ut din hand och bara känn hur fri du är.  
En eller två kanske tre eller fyra, du bör inte vänta för länge inte heller känna efter för mycket. Låt din vilda impuls fortsätta sin väg och låt dit spontana jag förbli. För ack en dag kanske när du landat, är din kläning fylld med fläckar och klackarna nerslitna till max, Så lita på livets stora känsla och låt dig flyga fritt.





God natt du rara!


A pray...

ah kan inte bara någon snäll männsika skicka mig dom röda pilot solglasögonen från Diesel. Jag skulle bli så glad. haha.

jag är mätt på öl o cider, godis och Irish pub samt dart. Och jag hittade ett skitmysigt fik idag med sjukt goda mackor. Eller det var walle som hittade det :) Men jag har fått smak för irländska pubar, när jag bodde i Spanien så hängde vi alltid på sådana. Och det är riktigt mysigt på något sätt. man kastar lite pil, dricker lite och umgås. Najs lugn musik också för den delen. Vid Åhlens city, och gatan parallelt ner ligger det en irish pub, tror den heter walters eller nått. Gå dit...fint som fisken. :D


Starka kvinnor...

Vi kan styra vi kan ställa, men ibland får vi bara lust att smälla. Men det är en fördel att vara stark speciellt när du visar att du har fötterna på någons mark.
Det är omtyckt av många, det blir som en trollkonst att kunna fånga. Dom som inte går att fånga är ju bara så förbaskat trånga.
Jag är trött på "spelet", jag är trött på "felet". 
Så sluta vara rädd eller spela dum och oförbe"rädd". För om du känner klicket i ditt hjärta bör du sluta gå runt med smärta.
Jag är fåret i detta "spelet" o hela andra hemska "gamet" . Jag tar men jag ger när ni andra bara hatar vad ni ser.
Det är inte kul när du själv fastnat i limmet, precis så som jag gjort med detta rimmet. Faktum är att jag inte vill rimma men det är en riktigt misär att sitta på bussen i en timma.


förbli du starka kvinna så ska du se att du kommer vinna.

Dagen då allt föll, men återuppstod ett tag tills allt föll igen.

Det var som att vakna med tusen spikar i ryggen, själen brevid mig hade sparkat och snarkat oändliga mängder sömn just denna natt då jag behövde vilan som mest. Min morgon skulle bli ljuv men det dystra mörka molnet gjorde narr av min glädje. Jag föll, inte bara i de förväntansfulla planerna som vi så exeptionellt smort i väntan tid, utan jag föll långt ner i tänkbara förutfattade meningar om just denna dystra dag. Men plötsligt vände livets nedgång och
Tillsammans uträttade vi en meningsfull stämning i rummet, vi utbytte glädje förknippat med ironi på ett sätt som bara vi kan. Balkongdörren kämpades upp och in kom en dust av iskall men energigivande syre, på nytt kläckte vi ideér och nu står jag själv. Dagen blev stor, betydelsen var lika stor som sanden på stranden och som det dystra molnet på himmlen.

Nu ensam i min lya är det lika sjukt som på det kallaste fängelse i america. Ge mig värme, ge mig kärlek inte enbart vita blad med svart text, en penna med blått bläck och en stark förmåga att vilja stryka alla meningar som inte ger mig något i nuet.  Jag vill inte mer...måste sluta slita.


min förälskelse..

Död som den nackade tuppen. Trött som det sköraste anorxia fallet. Mätt som den fetaste grisen. Mysigt som i tälten på stranden. Sumerad effekt utav gårdagen.
Godis, chokladpudding, grädde och bannaner, Räkor, majonäs, ägg och  baguetter, ostbågar, popcorn och en söt lilla syster. Kan ju inte bli bättre bakis mat än så...

Nu ska vi se film. Här kommer en bild på den potentiala killen Robert Pattinson. :P


me and you tonight baby!

Ulrikoo kommer hit för att förtära vin och gottigheter med mig. Vi tar en sådan kväll som vi gör i bland bara hon och jag. Sedan får vi fintbesök av sofie och jens mfl. =) Får härliga känslor när jag tittar ut i det vackra Ghettot....studenterna grillar med ölen i handen. har en känsla av att detta kan bli riktigt bra, jag ska lägga till charmen nu och dra mig neråt och va lite social åt alla okända själar.
Sedan bär det av till Lilla torg, och snäll som martina är har hon fixat VIP till skeppsbron :P

ses i vimmlet


mörka nätter, det värker.

Jag kunde inte känna vad jag kände, antagligen för att jag inte kände något. Men irritationen nådde sin topp och jag rev i det kraftfullaste taget isönder både tidningen och lusten. Aldrig har jag brytt mig så lite som nu, en ny känsla har väckts till liv...den är oehört stark, och innerst i mina blodådrer kommer den att pulsera runt i flera dagar förmodligen i flera veckor förhopningsvis för alltid. Det är som att möta en vägg med svart färg och i mitten en liten prick av vitt. Det där vita är hoppet. Hoppet på något oändligt men förbjudet och avskyvärt. Friheten har uppenbarat sig igen och mina tankar styr mig inte in i den vita pricken som alltid annars, utan den styr mig åt rätt håll. Åt framtiden.



Tillsammans är vi starka.

Solig fin dag. och den kan inte sluta bättre. Jönss, glass och varma hallon.


Mia 17 år!

Jag vet inte hur jag ska beskriva mias födelsedags fest. Den urartade iallafall som jag nästan börja tycka varje fest börjar göra. Tårar, skratt, halkande, spyor, fjädrar, t-lilla gangsters, oinbjudet folk osv. Åt dock marabou Amigo som var kvällens räddare :-D Ikväll blir det mys och glass med johanna. mysigt. 

en dag kvar nu på lovet bara...känns surt. Nu ska jag äta grillat, ciao!

det tar sig sakta framåt.

Denna helgen har varit den tråkigaste på länge. Tiden går fruktansvärt sakta och jag bara jobbar känns det som!
HAr dock hunnit med lite sol i trädgården, men inte ett annat skit. Och sova kan jag inte i heller! Har så fruktansvärt ont i naken jämt.
Ush jag bara klagar men just nu behöver jag en resa långt bort, där jag kan slappna av. Och med det menar jag. Dricka goda paraply drinkar, pussas på stranden och knuffas i sanden. Gå på spa, springa tills jag dör, och skrika hur jävla högt jag vill utan att någon hör.
Men nu lever jag i verkligheten och ska förtära en film med Bass =)

Glad påsk.

kondomballonger

Ligger hemma hos mars, äter godis och lyssnar på musik. Hela denna dag har varit skön, riktigt soligt väder här nere i skååooone. Stannar hos mars inatt, imorgon ska jag träffa Elisabeth, vi ska köpa jordgubbar och sedan cykla till stranden. Håller tummarna på att det blir lika fint väder imorgon. på kvällen kanske det blir fest, annars ska jag kanske hitta på något med Lulu. :-)
pusssssss! 


picknick i Svarte.

Nu börjar ju t.o.m. min syster bli bättre på att uppdatera än mig. skärpning. lovet rullar på och jag njuter av varje minut. Har haft underbara kvällar och dagar med mina vänner spec. Johanna J. och Johanna M. Så himla glad för att jag har er. Klockan kvart i tre kommer en efterlängtad vän, Angelica, och sedan ska vi möta Linn. Jag har inte varit med dem på flera månader så det ska bli riktigt mysigt med en fika. Vill verkligen inte mista er, ni är några av dem som jag känt längst och jag kommer alltid finns här för er, så som ni finns för mig.
 
såhär mysigt hade vi på stranden igår.

ärta o smärta.

Förra innläget skrevs i går kväll om ni inte fatta de!
Nu sitter jag i skolan och har hejdundrades huvudverk, trorts det ska jag maka mig till gymmet men inväntar endast en liten ullis som ska hämta upp mig.
Idag funderar jag på att dra hemmåt ystad för att stanna hemma till måndag, jag ska fira påsk och jobba. blir nog en hel del kaffe på sunkiga kafeér eller i olika parker, har vi tur blir det picknic på stranden.
Joggingskorna ska med för det är hårdträning på G.

Men idag är jag igentligen sugen på lite mys - har varit det mycket på sistone. Don´t know why? :S Förslag? Filmfilmfilm


Bannemej så händer det igen.

Fly me to the moon. Ja nu har jag skrivit en nästintill hel uppsats om läsminnen och är därför inte så motiverad till att skriva mer.
Men känner endå att det är dags att uppdatera lite. jag kommer förmodligen jobba med fille i baren och det kan väl inte bli bättre med tanke på vår sjuka gemensama humör, det skulle varit anja annars. =)
Och i helgen hände en hel del, lite kan jag dela med mig av men det sjuka håller jag för mig själv änsålänge. Kanske smyger in en berättelse i senare skede.
Spenderade helgen i ystad där mina tokiga vänner lever sina gossip girl liv och som jag ibland tar del av. Man kan inte må bättre än man gör när man är med dem, finns vissa undantag som sex, solnedgång, rövin och picknic och anja o annie som bor i fjärran land men det är oväsentligt. 
Ojaaa - i ystad kan man göra mycket, man kan som vi grilla kött, dricka gott, göra sina behov i naturen(bajsa i det fria) låter grooose kanske är det de. haha, snacka skit, dansa, kränga nattamat, köra onyktra plus mycket mer. Men man kan även bli jävligt förbannad på alla fördomar och allt skitsnack som vimmlar runt bland de närmaste. Trots det älskar jag alla och tar inte åt mig skit. Som jag sa till dig A - skit i vad folk säger, gör som jag ta det med en klackspark och dansa dina egna valda val vidare!

På tal om gossip girl..såg ett avsnitt idag...hoho...dramat ta liksom aldrig slut. Jag blir gullständigt galen när sidereel sidan ploppar upp "you have now watch 72 minutes, wait 52 minutes" aaaaaaah- ville ju se klart. dom skulle typ precis ha sex!

Ja alla ser ju roade ut, men vad håller vi på med filli ? haha, kanske för lite potentiella killar som vi brukar kalla de.

 GIRLS GIRLS GIRLS. XOXO



fredag.

Gårkvällen och natten spenderades med Johanna jönsson, Mårten och Max hos max. Det blev fem filmer och sedan somnade vi gott. eller ja..det var väldigt trångt men det gick. Ikväll ska jag ha partaj! Kanske drar vi vidare till stranden sen där dem har grillfest. Kul ska det iallafall bli och jag är ganska taggad. har lånat en systemkamera så bilder kommer förhoppningsvis :-D    puss


Naken på "ballen"

Jag var irreterad imorse när jag irrade runt bland fel bussar för att komma någonstans jag inte alls ville. Men allt ordnade upp sig efter jag tagit en skön dusch och placerat mig på min nya vän balkongen. Den står mig nära hjärtat för detta ögonblicket. Sanningen är att jag sitter där fortfarande och det är så varmt att man kan sitta naken. Jag har funderat lite på om lägenhetshuset mitt emot kan se mig när jag sitter här, tror dom måste ha en kikare för att se ordentligt.
sjukt skönt i varje fall, och jämn bränna. haha!

imorgon ska jag hem till ystad och partya med det bästa folket. Jag ska även checka upp min blivande bar som jag ska spendera hela sommaren i, ja alltså jag ska jobba i den inte supa...Bara ibland :D Sen funderar jag på om jag ska ta o bo i en husvagn i sommar, vad tycker nI ? Lite fattigt kanske.


april april

Jag som redan är väldigt lättlurad har blivit lurad flera gånger idag. Den hemskaste av alla var nog när jag blev lurad av mina bandmedlemmar att vårt projektarbete till esten hade försvunnit för att datorn gått sönder. Snacka om panik. Lurade min syster att jag var gravid, och hon gick på det. Slutade dock med att vi båda gick på att pappa ringt och bokat tid hos kuratorn pga. att jag var gravid. Lång historia som jag drog kort. Lättnad nu när jag fick veta att han ljög åtminstonde :-D har varit ute och sprungit slingan med jönnss också, nu blir det hårdträning, som jag sa för några inlägg sen, och som jag inte höll, men denna gången ska jag verkligen försöka :-D

Nu säger jag godnatt. puss.

RSS 2.0